toate sectiunile
Informatii furnizate de AccuWeather.com

Solunar februarie - solunar pescuit februarie

Afla cand este bine sa pescuiesti sau cand sa stai acasa.
      solunar martie 2021 »

Factorii necesari unei partide de pescuit reusite combina mai multe variabile precum nivelul si temperatura apei, presiunea atmosferica, directia si intensitatea vantului sau ploaia. Alaturi de acestia, in 1926, John Alden Knight pune bazele teoriei solunarelor, un alt factor determinant al perioadelor de hranire la pesti.

Acest solunar (compus din cele doua cuvinte latine sol si lunar - soarele si luna) determina, prin atractia magnetica exercitata de catre soare sau de luna asupra pamantului, intensitatea cu care pestii se hranesc, ajutand astfel pescarii inraiti sa se orienteze spre partide de pescuit mult mai productive.

Trebuie retinut faptul ca dintre toti factorii ce trebuie luati in calcul inaintea unei partide de pescuit, solunarul reprezinta aproximativ 10% din influenta tuturor variabilelor mentionate anterior.
 
Astfel, chit ca sunteti pasionat de pescuitul stationar sau de cel la rapitori, Apropo.ro va ofera valorile solunarului pe toate lunile anului curent care, impreuna cu starea vremii,va vor ajuta sa va programati o partida de pescuit cat mai eficienta alaturi de prieteni.

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
             
             
 • Activitate foarte buna
  Activitate foarte buna
 • Activitate buna
  Activitate buna
 • Activitate normala
  Activitate normala
 • Activitate slaba
  Activitate slaba